Kort maar Krachtig door BNA uit de lucht gehaald
Door: Herbert
27-06-2015 22:53
Kort maar Krachtig door BNA uit de lucht gehaald
Zaterdagmiddag rond de klok van half drie is de zender KmK (Kort maar Krachtig) door de BNA (het Duitse AT) uit de lucht gehaald. De Nederlandse piraat had de zender en mast in Duitsland geplaatst om zo de acties van het AT te ontlopen. Helaas mocht dit weinig baten, aan het einde van de ochtend kwam het BNA in beeld rondom Emlichheim en werden ze al snel gespot in de omgeving van de zender. Na waarschijnlijk een overleg op het politiebureau in Emlichheim is er besloten om tot actie overgegaan.

Rond de klok van half drie is de zender gesitueerd in een zeecontainer uitgeschakeld, dit met hulp van de plaatselijke politie en brandweer, de laatste aanwezig om de container te ontdoen van zijn sloten. Ondanks de preparatie van de container was de klus relatief snel geklaard door de brandweer.

Ondanks alle stampei en het grote aantal aanwezigen vanuit de overheid is op dit moment slechts bekend dat de laptop, sturing en de tussentrap meegenomen zijn door het BNA, de overige onderdelen zijn nog op locatie en het lot van deze spullen is nog onbekend.


Update 28-06-2015
De mast is weg.. zie filmpje!

Geheimezender.com - © 2010- All Rights Reserved
Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)